Je hebt een drukke baan, een actief sociaal leven en je wilt tussendoor ook nog weleens sporten of op reis. Daarnaast is ook nog eens je collega op vakantie, waardoor je het nog drukker hebt. Hierdoor kan het gebeuren dat je bepaalde afleveringen van je favoriete televisieprogramma mist. Toch wil je wel weten wie de Mol is en wie er weggestemd is bij Expeditie Robinson. Ook wil je weten hoe je serie verder gaat en hoeveel die belangrijke voetbalwedstrijd is geëindigd. Dit wil je echter zien voordat je het al op social media hebt gelezen. Dit alles wil je doen zonder dat dit ten kosten van je baan, sociale leven, sport en vakantie gaat. Toch wil je geen aflevering missen. Hoe zorg je ervoor dat je volledig up-to-date blijft?

USB Flashdrive – Plannen

Vrouw kijkt tv zodat ze geen aflevering hoeft te missen

Uiteraard is dit de meest voor de hand liggende tip. Echter werkt het wel om alles goed te plannen. Natuurlijk begrijpen we dat je niet alles om die tv-avonden heen kunt plannen. Echter kun je er natuurlijk wel voor zorgen dat je sportavond niet tijdens die belangrijke voetbalwedstrijd is. Je kunt zorgen dat je voor de aftrap al klaar bent of dat je een dag eerder of later gaat. Ook kun je zorgen dat je in het weekend een uurtje later naar de kroeg gaat, zodat je precies weet wat er in de aflevering is gebeurd. Op deze manier zul je geen aflevering missen. Natuurlijk kun je ook je na je voetbaltraining nog even in de kantine blijven hangen en onder het genot van een biertje met je teamgenoten naar het Nederlands Elftal kijken.

USB Flashdrive – Terugkijken

Vrouw mist geen aflevering, omdat ze haar laptop mee heeft op vakantie

Natuurlijk hoef je tegenwoordig niet meer thuis voor de buis te zitten op het moment dat het programma wordt uitgezonden. Je kunt bijna alle programma’s later terugkijken en zul je geen aflevering missen. Zo hoef je niet thuis te blijven en kun je gewoon werken, sporten of naar de kroeg. Verder is het heel makkelijk om een aflevering op te nemen en op elk moment terug te kijken. Op deze manier hoef je op het moment van kijken geen internet te hebben en kun je zelfs op reis alles terugkijken. Zorg ervoor dat je een een goede USB Flashdrive hebt om de afleveringen op te slaan en kijk op elk moment je favoriete programma terug op je smartphone, tablet of laptop. Ga dus lekker op je hotelkamer of aan het strand zitten en kijk Wie is de Mol? of Expeditie Robinson terug. Hierbij is het wel handig om social media te mijden, zodat je niet ziet wie er afvalt voordat je niet ziet wat er gaat gebeuren voordat je het zelf hebt gezien.

USB Flashdrive – Op locatie kijken

Mensen hoeven geen aflevering te missen, omdat ze voetbal in de kroeg kijken

Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk. Je baas zal het niet leuk vinden als je tijdens je werk een voetbalwedstrijd kijkt. Wat je wel kan doen is die voetbalwedstrijd in de kroeg of bij vrienden kijken. Hierdoor kun je je sociale leven combineren met het kijken van een voetbalwedstrijd. Ook is het mogelijk om een serie of programma te kijken bij vrienden, zodat je zowel je sociale leven hebt, maar ook je favoriete programma niet hoeft te missen. Zoals wij eerder aangaven kun je ook in de voetbalkantine na je training de wedstrijd kijken, zodat je alles kunt combineren. Ben je in het buitenland, dan kan dit wat lastiger zijn. Echter zijn er nog kroegen die Nederlands voetbal uitzenden in het buitenland. Voorbeelden hiervan zijn sportbars en Irish Pubs. Op deze plekken kun je zelfs op locatie die voetbalwedstrijd zien.