Wanneer je houdt van intensief wintersporten, dan wil je natuurlijk kunnen nagenieten van je acties tijdens snowboarden of skiën. Eén van de dingen die je dan kunt ondernemen om deze momenten gemakkelijk te kunnen vastleggen is het aanschaffen van een GoPro Hero 11. Dit is een zeer geavanceerde GoPro met hoogwaardige specificaties. Je kunt met de Hero 11 namelijk video-opnamen maken in 5.3K met 60 frames per seconde. Deze beelden zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ook de gekste en wildste wintersportacties neem je dan superscherp in beeld. Ook slow motion opnames kan de Hero 11 uitstekend want dit doe je in 2.7K met 240 frames per seconde maar liefst. Geschoten beelden sla je op een Samsung Evo Plus geheugenkaart op. De GoPro Hero 11 ondersteunt micro SD kaarten tot 512 GB. Dat maakt de Samsung Evo Plus micro SD kaart een uitstekend geschikte micro SD kaart.

ModelGoPro Hero 11 Black
Video resolutie5.3K 60FPS, 4K 120 FPS, 2.7K 240 FPS slow motion
Camera resolutie27 Megapixel
Beeldverhoudingen tijdens video16:9, 4:3, 8:7
BijzonderhedenWaterdicht tot op wel 10 meter diepte, Hypersmooth 5.0 beeldstabilisatie technologie
Kwaliteit van streamenTot 1080p live
Hoofd featuresAutomatisch beelden uploaden naar de cloud, grotere beeldsensor dan de Hero 10, tot 8x slow motion filmen, sterke Enduro batterij
OpslagMicro SD kaart tot maximaal 512 GB

Waarvoor gebruik je de GoPro Hero 11 en micro SD kaart tijdens wintersport?

Met een GoPro Hero 11 en geheugenkaart kun je alle sprongen vastleggen. Sla deze op met de Samsung EVO Plus micro SD kaart.

Tijdens een intensieve wintersportvakantie onderneem je allerlei activiteiten. Met de GoPro Hero 11 heb je een prachtige action cam voor elke situatie. Ook heeft de Hero 11 een uitstekende Enduro batterij die ook bij kouder weer zoals op wintersport goed zal functioneren. Deze batterij gaat tot wel 38 procent langer door dan zijn voorganger afhankelijk van de situatie. De juiste geheugenkaart zorgt ervoor dat je je dierbare filmpjes veilig kunt opslaan. De Samsung Evo Plus geheugenkaart kan dit uitstekend. De Samsung Evo Plus micro SD kaart is een meer dan geschikte micro SD kaart voor de Hero 11. Deze micro SD kaart beschikt over hoge overdrachtssnelheden tot maximaal 130 MB/s en een opslagruimte tot maximaal 512 GB.

Tips voor de GoPro Hero 11 tijdens wintersport met Samsung EVO Plus geheugenkaart

Beleef alle avonturen op wintersport nog een keer met de GoPro Hero 11 en Samsung geheugenkaart, zoals de Samsung EVO Plus micro SD kaart

Met de GoPro Hero 11 heb je een uitstekend divers totaalpakket voor een action cam. Je kunt hem in erg veel situaties gebruiken. Voor zowel slow motion beelden als real life actie kan je de Hero 11 uitstekend gebruiken. Dat is natuurlijk perfect om alle geweldige momenten tijdens je reis te kunnen vastleggen met geheugenkaart. Voor de GoPro Hero 11 kan je ook accessoires gebruiken. Die vergemakkelijken bijvoorbeeld het filmen van het skiën wanneer je de GoPro Hero 11 bevestigt aan je helm. Het gebruiken van een statief in combinatie met de Hypersmooth 5.0 beeldstabilisatie zorgt in zelfs de meest onrustige situatie voor haarscherpe beelden. Deze haarscherpe beelden bewaar je natuurlijk op een Samsung Evo Plus geheugenkaart. De Hero 11 ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 512 GB. De Samsung Evo Plus geheugenkaart is hierdoor uitstekend geschikt voor de GoPro Hero 11.

Wil je ook te weten komen hoe deze Samsung EVO Plus geschikt is voor jouw smartphone? Lees het hier!

Haal het maximale uit de GoPro Hero 11 met de Samsung EVO Plus micro SD kaart

Gebruik jouw GoPro camera met wintersport voor de mooiste beelden op de geheugenkaart.

De GoPro Hero 11 schaf je natuurlijk aan met de Accessoires bundel. In deze bundel zit onder ander een statief, een head strap, micro SD kaart en een reserve Enduro batterij. Altijd handig voor wanneer je lang onderweg bent. Zo kan je tijdens je wintersportvakantie extra lang genieten van de Hero 11 in actie. Samen met de juiste geheugenkaart ben je gewapend tegen alle omstandigheden. De Samsung Evo Plus geheugenkaart werkt uitstekend samen met de GoPro Hero 11 vanwege zijn hoge overdrachtssnelheden. Omdat de Hero 11 micro SD kaarten ondersteunt, is de Samsung Evo Plus micro SD kaart het beste geschikt.