Ik ga op vakantie en neem mee… Je kleding, zonnebrand, reisgids én je camera! Want in dit digitale tijdperk bestaat het niet dat je naar de Machu Picchu in Peru gaat en je dit niet met je volgers kan delen. Maar wat neem je nou mee om op reis om de mooiste vakantiefoto’s te kunnen maken en direct te delen?

Fotograag maakt dankzij een micro SD kaart een foto van Machu Picchu

Fotografie – 1. Camera

Zonder camera kan je natuurlijk geen vakantiefoto’s nemen. Zorg dus dat je op vakantie of op reis een goede camera meeneemt. Maar welke camera je meeneemt is natuurlijk belangrijk. Allereerst is het formaat belangrijk. Je hebt waarschijnlijk geen zin om met een koffer vol cameraspullen in de brandende zon naar Angkor Wat te gaan. Neem daarom een compacte camera mee, zodat je deze makkelijk mee kan nemen. Natuurlijk kan je ook je smartphone gebruiken, aangezien deze vaak ook goede camera’s hebben. Een andere tip is om een selfie-stick om de beste selfies op de mooiste plekken te maken.

Een foto die dankzij een micro SD kaart gemaakt is van Angkor

Fotografie – 2. Powerbank

Ben je eindelijk boven bij het Christusbeeld in Rio de Janeiro, wil je een selfie maken, is je batterij leeg. Hoe goed je je batterij ook van tevoren oplaadt, batterijen van smartphones en camera’s gaan nu eenmaal snel leeg. Daarnaast is de weg naar een toeristische trekpleister vaak lang en sta je lang in de rij. Om te zorgen dat je toch vakantiefoto’s kan maken, kan je hiervoor een powerbank gebruiken. Laad deze goed op voor je weggaat en je batterij zal voldoende opgeladen zijn op het moment dat je vakantiefoto’s wil maken.

Toeristen maken dankzij een geheugenkaart vakantiefoto's van het Christusbeeld

Fotografie – 3. Micro SD Kaart

Camera mee, batterij vol, klaar om een foto van de Niagara watervallen te maken. Maar dan verschijnt die ene zin in je beeld: ”Geheugen vol”. Goed voorbereid laat je je dit natuurlijk niet overkomen en zorg je dat je een goede micro SD kaart voor je camera of smartphone hebt. Uiteraard lees je je in en kies je de beste Micro SD kaart en je hebt genoeg geheugen om de mooiste foto’s te maken.

Toeristen maken met behulp van een micro SD kaart vakantiefoto's van de Niagara watervallen

Bereid je goed voor

Ga goed voorbereid op vakantie en zorg dat je een camera, powerbank en micro SD kaart hebt en laat al je volgers meegenieten van de mooie foto’s die jij op je reis maakt.