Waarschijnlijk werd jouw smartphone, zoals de meeste smartphones, zonder geheugenkaart geleverd. Dat maakt niet uit, omdat de smartphone van zichzelf ook intern geheugen heeft. Dit is meestal echter niet zo groot! Wil je dat je smartphone meer intern geheugen heeft van zichzelf, dan betaal je vaak de hoofdprijs voor je toestel, zeker als je een nieuw model koopt. De Samsung EVO Plus micro SD kaart is een uitstekende oplossing voor dit probleem.

Wil je ook te weten komen hoe deze geheugenkaart een rol heeft gespeeld met de arrestatie van Frits Van Eerd? Lees dan ook de blog hierover!

Foto’s en video’s opslaan op de Samsung EVO Plus micro SD kaart

Met de Samsung EVO Plus micro SD kaart kun jij de mooiste foto's en video's opslaan.

Zoals iedereen blijf je graag in contact met je vrienden via de diverse sociale mediakanalen. De meeste mensen delen graag foto’s en video’s met elkaar. Super leuk natuurlijk, maar met al die kleine filmpjes zit het geheugen van je smartphone zo vol. Afhankelijk van de smartphone die jij gebruikt, kun je dan een Samsung EVO Plus geheugenkaart gebruiken om nog veel meer te kunnen opslaan! De meeste nieuwere modellen smartphones ondersteunen al gauw 512GB micro SD kaarten. Laat de Samsung EVO Plus geheugenkaart nou verkrijgbaar zijn tot en met 512GB! Ideaal dus.

Niet alleen al die gedeelde filmpjes en die Tiktok filmpjes nemen veel ruimte in beslag. Te weinig opslag is ook een beperking op je eigen creativiteit! Zorg dat je een grote micro SD kaart gebruikt voor jouw smartphone zodat je jouw creativiteit de vrije loop kan laten.

Ideale specificaties voor elke smartphone

De Samsung EVO Plus micro SD kaart is de geheugenkaart dat voor bijna elke smartphone geschikt is. Het is een snelle en betrouwbare micro SD kaart.

De Samsung EVO Plus micro SD kaart is verkrijgbaar van 32GB tot en met 512GB. De snelheden van deze geheugenkaarten loopt op met de capaciteit. Dit loopt als volgt:

Samsung EVO Plus 32GB95MB/s leessnelheid
Samsung EVO Plus 64GB130MB/s leessnelheid
Samsung EVO Plus 128GB130MB/s leessnelheid
Samsung EVO Plus 256GB130MB/s leessnelheid
Samsung EVO Plus 512GB130MB/s leessnelheid

De schrijfsnelheden zijn niet door Samsung gepubliceerd, maar je mag er uiteraard van uitgaan dat de schrijfsnelheden van de Samsung EVO Plus geheugenkaarten in orde zijn voor elke smartphone. Je kunt het eigenlijk zo bekijken. Heb je een oudere Android smartphone die maximaal 32GB of 64GB geheugenkaarten ondersteunt, dan is de Samsung EVO Plus micro SD kaart ideaal voor deze smartphone en dan zijn de leessnelheid en de schrijfsnelheid perfect voor deze smartphone. Heb je een nieuwer model smartphone dat 256GB of zelfs 512GB geheugenkaarten ondersteunt, dan zit je met de Samsung EVO Plus micro SD kaart ook goed qua specificaties als je deze hogere capaciteiten aanschaft. Op deze manier is de Samsung EVO Plus geheugenkaart de ideale match voor elke smartphone. Deze geheugenkaarten zijn immers niet voor niets speciaal voor smartphones ontworpen!

De Samsung EVO Plus micro SD kaart is voor elke gebruiker geschikt

Om de mooiste foto's en video's te maken met jouw smartphone is de Samsung EVO Plus geheugenkaart een goede keuze.

Of je nu je smartphone gebruikt om te gamen of om veel foto’s te maken of om Tiktoks en Snaps te delen, de Samsung EVO Plus micro SD kaart is altijd de juiste keuze voor jou. Je moet alleen wel rekening houden met de maximale ondersteunde capaciteit van jouw smartphone. Heb jij een Android smartphone die al een tijdje meegaat? Dan kan het best zijn dat je bijvoorbeeld maximaal 64GB in je toestel kunt stoppen. Dan is de 64GB Samsung EVO Plus geheugenkaart ideaal voor jou. Met een nieuwer model Android smartphone hoef je je hier natuurlijk niet druk om te maken. Dan kun je makkelijk de 256GB of de 512GB Samsung EVO Plus micro SD kaart gebruiken. Het voordeel is dat je met deze hoge capaciteiten zelfs 4K UHD video kunt opnemen!

Zit jij met een tekort aan opslag in jouw smartphone? De keuze is dan makkelijker dan het lijkt. De Samsung EVO Plus micro SD kaart is sowieso goed geschikt voor jouw smartphone!