De muziek, de sfeer, zijn enthousiasme, André Rieu spreekt nagenoeg iedereen aan met zijn welbekende zomerconcerten in Maastricht. Al jarenlang zijn al zijn optredens binnen luttele minuten volledig uitverkocht. Gelukkig zijn er op en boven het terrein tal van professionele Sony Camcorders en DJI drones aanwezig. Deze zijn voorzien van een uitstekende en razendsnelle micro SD geheugenkaart. Dit resulteert in prachtige opnames van de shows. Deze beelden zijn in later stadium te zien in bioscopen, op televisie, diverse sociale media of gewoon bij u thuis op uw notebook.

Een nieuwe dimensie zijn de magische winterconcerten in het MECC te Maastricht. Deze staan volledig in het teken van romantiek en Rieu zijn liefde voor Maastricht. Een bezoek aan zo’n winterconcert staat garant voor veel spektakel, maar wel in een gezellig winters jasje. Een zeer bijzondere manier om de feestdagen in te gaan. Gaat u erheen, vergeet dan niet om uw camera mee te nemen, voorzien van een goede micro SD kaart zodat uw geschoten beelden niet verloren gaan. Helaas is het binnen niet toegestaan om een DJI drone te laten vliegen, maar er zullen zeker vele Sony Camcorders aanwezig zijn om het winterse muziekspektakel vast te leggen. Laten we hopen dat de cameramensen niet vergeten een goede geheugenkaart in de camera te doen.

Bent u ook benieuwd hoe je de mooiste beelden kunt maken van het Holi kleurenfestijn voor op uw micro SD kaart? Lees dan ook de blogtekst hierover!

Geen kaart kunnen bemachtigen voor het Winterconcert?

Het winterconcert van André Rieu zal in 2022 weer plaatsvinden. Koop je tickets op tijd en schaf alvast een micro SD kaart aan om alles op te nemen.

Dat is vooral heel jammer, want de echte sfeer kun je alleen maar live beleven. Maar gelukkig kunnen de opnames die met een professionele Camcorder met geheugenkaart gemaakt zijn ook thuis bekeken worden. Wellicht kunnen ze dienen als voorproefje voor een van de volgende spectaculaire optredens van Andre Rieu. De data voor zijn zomerconcerten zijn nog niet bekend, wel staan de volgende optredens gepland die enigszins zijn aan te reizen per auto:

  • 7 januari 2023 in Amsterdam Ziggo Dome
  • 8 januari 2023 in Antwerpen Sportpaleis
  • 18 januari 2023 Hannover Zag Arena
  • 20 januari 2023 Stuttgart Hanns Martin Schleyer Halle
  • 28 januari 2023 Frankfurt Festhalle

Belangrijke voorbereidingen voor het optreden van André Rieu, zoals een goede micro SD kaart

Om het winterconcert van André Rieu op te nemen is de Samsung Evo Plus micro SD kaart aan te raden. Ook is de SanDisk Extreme micro SD kaart geschikt.

Uiteraard zijn er veel meer optredens gepland, maar daarvoor moet u het vliegtuig nemen. Ziet u dat zitten, kies dan een geweldige locatie uit waar u ook een vakantie aan vast kunt plakken. En vergeet dan niet om uw camera of DJI drone mee te nemen. Hierdoor kun jij alle vakantie-ervaringen vast te leggen op uw SanDisk Extreme micro SD kaart. Een goede geheugenkaart, en een aantal reserve geheugenkaarten (een micro SD kaart met adapter is ook prima), is dan wel heel belangrijk. Want zonder geheugenkaart komt u niet ver met uw mooie camera. Houdt u er wel rekening mee dat de geheugenkaart van een A-merk is. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en uw geschoten beelden niet kwijt raken door een defect in de geheugenkaart. Naast de SanDisk Extreme micro SD kaart is de Samsung Evo Plus micro SD kaart ook een goede geheugenkaart.

André Rieu in uw favoriete bioscoop in uw eigen woonplaats door geheugenkaarten

Voor compactcamera's of systeemcamera's is een SD kaart geschikt. Met de SanDisk Extreme Pro SD kaart kun je het hele concert gemakkelijk opnemen.

Zoals ik al eerder aangaf worden nagenoeg alle spectaculaire optredens van André Rieu vastgelegd met professionele Camcorders zoals die van Sony. Omdat deze voorzien zijn van een professionele geheugenkaart zoals de SanDisk Extreme Pro SD kaarten,  kunt u ervan verzekerd zijn dat de beelden levensecht zijn. Deze Sandisk Extreme Pro geheugenkaarten zijn overigens ook verkrijgbaar in micro SD uitvoering, voor gebruik in uw DJI drone. Veel bioscopen in Nederland vertonen deze in hun bioscoopzalen. U zit dan in een zaal vol enthousiaste fans waardoor de sfeer absoluut geweldig zal zijn. Zit u wat krap bij kas of was u niet in de gelegenheid een kaartje te kopen? Dan is dit wellicht een goed idee!